Om oss

Behandlingar och utbildningar inom skönhet

Välkommen till ditt självklara val för trygga och professionella behandlingar där skönhet och perfektionism går hand i hand.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och precision i varje behandling för att säkerställa att du får det allra bästa resultatet.

Vår personal består av legitimerade och certifierade experter inom sina områden. Med en kombination av innovativa metoder och högkvalitativa produkter, levererar vi behandlingar med lång erfarenhet och en övertygande känsla för detaljer.

Varje kund är unik och därför skräddarsyr vi en individuell behandlingsplan som passar just dig och dina önskemål. Hos oss är din trygghet prioriterad. Beautaholic är stolt certifierad av Estetiska Injektionsrådet, vilket garanterar hög kvalitet och kompetens. När du väljer oss, väljer du säkerhet och en garanti för professionell omvårdnad. Låt oss ta hand om dig och din skönhet hos Beautaholic.

Ledande inom ledande medicinska ingrepp

Vi erbjuder botoxinjektioner och andra skönhetsingrepp med kunden i centrum. Under ledning av en legitimerad läkare med lång erfarenhet, erbjuder vi läkartjänster inom en rad medicinska estetiska behandlingar. Vi utbildar dessutom nya behandlare för framtiden inom vår populära kursverksamhet.

Du kan känna dig trygg när du kommer till oss, vår kunskap och erfarenhet gör att du får bästa möjliga mottagande och ett garanterat gott resultat. Vi ser till att du lämnar oss med bättre självkänsla och tro på framtiden. Vi använder den modernaste och bästa teknologin inom skönhetsområdet och vår personal fokuserar alltid på att uppnå högsta kvalitet med ett estetiskt arbetssätt.

Vi ser alltid på människan som en helhet och tar hand om både kropp och själ när vi utför en skönhetsbehandling. Vi har vår behandlingslokal i Solna och anordnar dessutom skönhetsevents runt om i landet.

Botoxutbildning – ta steget in i en framtidsbransch!